Haberler

Saloon Antibakteriyel El Jeli

22 Ara 2009 | Etiketler: , ,

Türkiye’nin lider sıvı sabun markası Saloon, etkinliği İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi tarafından onaylanan yeni ürünü “Saloon Extra Koruma Antibakteriyel El Jeli” ile domuz gribine ve diğer bulaşıcı hastalıklara yol açan bakterilere karşı etkin bir koruma sağlıyor.

Domuz gribi olarak adlandırılan Influenza H1N1, son birkaç aydır ülkemizin ve dünyanın sağlık gündemine yerleşmiş durumda. Virüsün özellikle hijyenik olmayan, mikropların kolayca barınabildiği ortamlarda çoğalarak yayılıyor olması, kişisel bakım ve temizlik ürünlerinin insan sağlığı açısından ne kadar önem taşıdığını bir kez daha gözler önüne seriyor.

8 ayrı sıvı sabun çeşidiyle, Türkiye’deki temizlik ve kişisel bakım pazarının önemli bir aktörü olan Saloon, etkinliği İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Viroloji ve Temel İmmünoloji Bilim Dalı Influenza Referans Laboratuarı tarafından onaylanan yeni ürünü Extra Koruma Antibakteriyel El Jeli ile tüketicilerine suyun ve sabunun olmadığı mekanlarda bile ihtiyaç duydukları hijyeni sağlıyor.

Ele yapışmayan, çabuk kuruyan özel formülü sayesinde bakterileri 30 saniye içerisinde etkisiz hale getiren ve cilde yerleşmelerini kesin kes önleyen Saloon Extra Koruma Antibakteriyel El Jeli, içerdiği nemlendiriciyle ellerin tahriş olmasını engelliyor.

Saloon Extra Koruma Antibakteriyel El Jeli, kalitesinin yanı sıra hoş kokusu ve pratik ürün ambalajıyla da benzerlerinden ayrılıyor.